web analytics
Gå till innehåll

Förälderns ansvar

Det är hett runt Anna Wahlgren igen. Efter en kommentar fälld av Rickard Olsson, programledare för ”Vem vet mest?” så har Anna stämt svt. Kommentaren löd: – Ja, Anna är det ju som förstört så många barn. Ja, stackare.

Jag tar inte Anna i försvar men de som har följt hennes metoder får väl stå för dom?! De frågar och får råd. Efter att ha fått rådet så borde väl föräldern känna om det är rätt att göra så?Har inte föräldern ett eget ansvar mot sitt barn?

Jag har aldrig följt Annas metoder. Jag har följt min instinkt som mamma.

Läs även andra bloggares åsikter om

Ja ja. Jag vaknade i morse o trodde det var fredag. Kanske önsketänkande i det undermedvetna 😉
Hampus var så söt i går. Vi låg i vår säng o tittade lite på tv innan han släckte sina blå ögon. Jag hade Pontus på min högra axel o Hampus låg på min arm. Så säger han helt plötsligt. -Mamma. Jag älskar dig. Du är bäst.

Behöver jag säga att hanm förgyllde min dag? Barn är så härliga och spontana och det dom säger kommer alltid från hjärtat! Tänk om alla människor kunde göra likadant. Prata med hjärtat.

Barnen är i skolan. Fredrik är på väg med dom. Själv sitter jag här som varje morgon med mitt morgonkaffe o skriver min blogg. Jag har inga planer för dagen. Jag har en massa måsten och krav naturligtvis, men ingen ork. Jag har ont i mina leder i armarna o jag blir trött när jag ska göra något. Att hänga tvätt är ett heltidsjobb just nu, men det måste göras. Men iofs så kan tvätten vänta till helgen. Jag behöver inte tvätta just nu. Barnen har kläder att ta på sig.

Vi har sportlov här nästa vecka o vi har väl några planer för den kommande veckan men inget spikat...än. Barnen har iaf tur då det är snö. För en gång skull så får de en vit sportlovsvecka.

Ha en fin dag så hörs vi kanske senare igen.

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: