web analytics
Gå till innehåll

Föräldramöte

Idag har jag haft Pontus hemma för han har och är fortfarande mycket hostig och smått förkyld. Han får bli hemma i morgon med. Ikväll har jag och Fredrik varit på föräldramöte för Stéphanie som ska sluta 9:an i år. Hon har sökt in på Barn och fritid och hon har preliminärt kommit in på den ena skolan men det var andra hands valet. Första hands valet har hon inte fått besked om än. Skönt att hon har någon skola att börja på i alla fall.

Barnen ligger nu och jag ska själv gå och lägga mig faktiskt. Jag är rätt så trött. Det tar att liga på topp som de säger. Ärligt talat så mår jag inte riktigt bra i mig själv. Det har varit en hel del den sista tiden och av det som har kommit fram har fått mig att fundera på vad som är vad. Man kan bli idiot för mindre så jag försöker samtidigt att bara låta saker och ting vara som det är, men det är inte lätt.

Men jag försöker och i morgon ska jag till min samtalskontakt så jag kommer ta en hel del med henne och det ska bli skönt att höra en utomståendes åsikt om det hela. Det är kanske så som jag själv känner eller så förstorar jag upp saker och ting. Jag får helt enkelt se vad som kommer fram i morgon.

Nu ska jag natta min lilla kudde så jag säger god natt och sov gott!

Publicerat den Kategorier Livet, Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.