Gå till innehåll

Förbannade cancer

Det är en sjukdom som skövlar människors liv. Min farmor föll offer för den, min pappa, min bästa vän, och nu min faster. Jag hoppas forskningen går framåt så antalet drabbade minskas.

Mina tankar går till mina kusiner med familjer som miste sin mamma idag ❤

Jag hade ingen kontakt med min faster, men jag tänkte på henne ofta. Som med många andra av mina släktingar.

Vi är en stor släkt, både på min fars sida som min mors men det är inte många av dom som jag har kontakt med. Ännu mindre träffar. Varför vet jag inte. Jag har inte varit omtyckt av många av släktingarna från min mors sida. Av min fars vet jag ärligt talat inte. Många av dom har inte kunnat bilda sig en uppfattning kanske men jag har aldrig hört något negativt i alla fall och det är ju positivt i sig.

Jag själv har många syskon. Sammanlagt är vi tio stycken. Pappa hade fyra och mamma två. Sedan fick dom fyra tillsammans. Vi är inte många som växte upp tillsammans. Vi var sex. Idag har jag bara kontakt med två av syskonen och de är mina yngsta syskon.

En del vill jag inte ha kontakt med och några vill inte ha kontakt med mig. Några av dom som har valt att inte ha mig i sin närhet har valt att tro på det skitsnack som ett syskon till mig spred. Men jag överlever. Det är deras val och jag är inte ledsen för det.

Idag så har jag en familj som jag älskar och som finns här runt mig. Jag har själv många barn. Sju stycken och jag hoppas av hela mitt hjärta att dom kommer förbli sams och att de även träffas som kompisar så att deras barn får växa upp med sina kusiner som vänner. Än så länge ser det lovande ut ☺

Nu ska jag sova. En stor dag väntar i morgon. God natt och sov gott ❤

23 reaktioner på ”Förbannade cancer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: