web analytics
Gå till innehåll

Förberedelser inför julen

Snön har försvunnit och har ersatts av vatten. Det småregnade medan jag o Stéphanie julhandlade. Vi gick mellan de olika butikerna och var ute i 5 timmar. När vi kom hem igen så vibrerade min klocka och sa ifrån att jag nått dom 10 000 steg som jag försöker ta varje dag. Det händer sällan men jag försöker.

Jag har handlat hem all mat som vi ska ga till jul. Julklappar och annat smått och gott åkte ner i kundvagnen. I morgon ska vi fortsätta men det blir inte så många butiker då. Ja man får lite motion när man springer in och ut i affärerna.

Vi slog in alla paket samtidigt som vi såg på en julfilm. Vi har verkligen haft en bra dag.

Jag var hos dietisten i förrgår förresten. Har jag berättat om det mötet? Kommer faktiskt inte ihåg. Värdena ligger bra. Mitt långtidssocker har gått ner. Blodtrycket var bra och jag har gått ner 2 1/2 kilo. Under en kort tid. Måste försöka tänka på att få i mig det jag behöver.

Nu är klockan mycket. Måste sova för i morgon rr en ny dag med förberedelser inför julafton.

Önskar er alla en god natt!

Min dotter Stéphanie ❤️

2 reaktioner på ”Förberedelser inför julen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: