web analytics
Gå till innehåll

Fördel eller nackdel för tv 4

Såg ni på idol i går? Det gjorde jag. Ni som såg det. Reagerade ni på hur rullstolsburna Frida blev behandlad? De skulle dela in sig i grupper i 3 eller 4. Ingen "såg" Frida utan hon möttes bara av ryggtavlor.

Nu vet jag att det kan vinklas en hel del av kameran, och om det nu är så så är det en dålig stil av tv4 att vinkla det så på det sättet. Att använda sig av en rullstolsburen person.

Såg ni Chimas uppträdande? Han är ju en över det vanliga bland de sökande. Han lägger verkligen ner krutet i sitt uppträdande.

Jag skulle aldrig våga stå där o sjunga mig loss inför en jury. Det är nog svenska folket glada för med 😉 Visst hade man drömmar som barn men jag var smart nog att hålla det till drömmar. Men jag tycker det är tufft av dom som vågar ställa sig där o ta emot kritik från juryn. Den är ju inte alltid så roligt att få precis.

Det är snart dags att åka till jobbet. Barnen är lämnade på skola o dagis. Det går så bra att lämna Pontus nu. Hampus med. Han skickade i väg en flygpuss innan o sa bara puss o kram. Sen var det dags att göra entré på dagis 🙂

Tvillingarna påbörjade sin läxa i går. De ska fortsätta med det i kväll. Det är föräldramöte i kväll men jag får se om jag kan gå. Fredrik är på övning hela kvällen o jag måste jaga en barnvakt. Vi får se hur det går.

Pontus är lite hostig. Förkyld är han med, men han är ändå pigg. Vi får se hur det fortsätter. Det är ju förkylningstider nu. Stéphanie är oxå lite hostig.

Nu ska jag läsa lite nyheter innan jag ska till jobbet. Ha en fin dag alla läsare.

Ps: Missa inte min tävling. Vinnaren dras om två dagar.

Intressant?

Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: