web analytics
Gå till innehåll

Förkyld och febrig

Då blev det min tur att bli sjuk. Jag vaknade i morse och orkade helt enkelt inte att gå upp ur sängen. Jag var så trött, hade huvudvärk och kände mig förkyld. Fredrik tog hand om barnen och körde iväg dom till skolan. Jag gick upp en halvtimme senare och försökte piggna till. Jag orkade vara uppe i ca tre timmar sen gick jag och la mig igen. Jag har legat där tills för en timme sedan. Jag fryser och svettas om vartannat. När Fredrik kom hem så gav han mig Panodil så nu har den börjat att verka.

Jag brukar sällan vara dålig men nu var det min tir. Bättre att det kom nu än vid skördefesten. Jag vill ju kunna vara ute och njuta av Öland då. Sen kommer min bästa vän hit och det ska bli så roligt att träffa henne igen. Det är ett bra tag sedan. Det är tyvärr inte så ofta som vi träffas men vi vet ändå att vi har varandra. Vi ringer och sms:ar. Jag har känt Carina nu i 19 år och redan från första stund så visste jag att hon var en vän att lita på. Hon är fadder till mina tvillingar 🙂

Jag har ont i mina leder idag men det är väl förkylningens fel. Jag hoppas på att må bättre i morgon. Gör jag det så ska jag inte göra så mycket ändå utan det blir en lugn helg. Fredrik åker iväg med jobbet till Stockholm. Det blir kryssning med jobbet, så det blir bara jag och barnen hemma. Fredrik kommer hem på lördag kväll.

Det har regnat idag. Eller i natt var det nog. Jag har inte varit ute under hela dagen men gick nu en sväng till ICA med Stéphanie för att handla lite. kände att jag behövde komma ut lite. Nu ska jag ta det lugnt fram till barnen ska lägga sig, sen lägger jag mig själv. Ni får ha en fin kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: