web analytics
Gå till innehåll

Förkylningen hälsar på

Jag har varit väldigt dålig på att skriva i min blogg men jag har inte haft orken faktiskt. Förkylningen har greppat tag i mig och jag känner mig lite hängig. Ska till Kalmar idag och träffa min samtalskontakt men är i valet och kvalet att ringa återbud.

Var i Kalmar igår med. Skulle in till arbetsförmedlingen. Jag satte mig påå bussen och fem minuter efter den kört så ringer dom och ställer in för damen jag ska träffa inte var där. Kunde dom inte ha ringt fem minuter tidigare? Det var bara att åka in ändå. Träffade min stora dotter och följde med henne till arbetsförmedlingen i stället. Jag satt i väntrummet medan hon var inne.

Det är kallt ute nu om dagarna. Jag fasar redan för vintern. Jag hatar kyla och snö. Det är definitivt inte min årstid alls.

Jag ska värma mig med en kopp kaffe. Ni får ha en fin dag. Kram på er!

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.