web analytics
Gå till innehåll

Förkylningen har slagit till

Jag har åkt på en ordentlig förkylning. Den sitter mestadels i halsen. Kan knappt prata. Jag sa till mina pojkar att dom får njuta så länge det varar 😉 Jag får ont när jag pratar så här blir det inte mycket sagt.

Jag har legat däckad i stort sett. Har inte orkat göra så mycket. Pantertanter (serien) har gått varm här hemma dessa dagarna. Jag har inte vågat skratta för mycket för det river i halsen. Det värsta med att vara sjuk är ju att inte ens kaffet smakar något.

Idag så blir det inte mycket gjort här hemma för min del. Ska vila upp mig och försöka Lena min hals.

Önskar er en fin dag.

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: