web analytics
Gå till innehåll

Förkylningen har slagit till

Då var det min tur att bli förkyld. Började känna i går att min hans stramade till när jag svalde. Käkade halstabletter men det hjälpte inte. Hade så ont i mina leder med igår men kunde somna. Dock så vaknade jag rätt så tidigt. Runt ett i natt så gick jag upp. Det var inte lönt att ligga kvar och försöka somna om.

Känner mig allmänt trött i kroppen och har fortfarande ont i min hals. Det blir att koka upp lite mjölk med halstabletter och försöka få i mig det. Det brukar lindra.

Idag är det sista dagen som barnen har sportlov. Sedan firar vi att det är helg. Har haft alla barnen hemma vilket låter väldigt många men det är bara fyra av dom. Just nu är min tvillingflicka hos sin pojkvän i Kalmar. De åkte igår.

Jag hade planer för att börja vårstäda i helgen men just nu så ser det ut som att våren kommer dröja. Sedan får jag se hur mycket jag orkar göra med förkylningen i kroppen. Det märks att man inte är ung längre. För varje år som går ju jobbigare känns det att bli sjuk och det tar längre tid att bli frisk.

Jag hoppas att ni är friska i alla fall. Önskar er en supermysig helg. Sköt om er!

1 reaktion på ”Förkylningen har slagit till

  1. Marie

    Blir helt galen på dessa förkylningar, i år har den satt sig som berget på minsta killen och maken. Jag har klarat mig hyffsat men är onormalt trött och har konstant huvudvärk. Man blir tokig! Hoppas verkigen både du och hela familjen kryar på er snart i vackra våren <3

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: