web analytics
Gå till innehåll

Förlorad Bloggvän

Sitter här och tar en paus. Har precis förberett för dagens middag. Vi ska ha tacos och allt är klart utom köttfärsen. Beatrice hjälpte mig med att skära och hacka gurkan. Pontus hällde upp majsen i en skål. De var så duktiga. Stéphanie ska snart vara hemma. Hon har klättrat idag. Just nu är barnen inne hos grannen och leker med deras barn så därför passade jag på att sitta här en stund.

Jag har bloggvänner i min blogglista och jag brukar gå in till dom var och en och läsa. Några av dom har jag följt länge. Några år faktiskt. En av dessa har jag inte sett någon uppdatering på länge och jag tänkte att den personen är nog upptagen. Hon har ju en del att stå . Det visste jag, så jag tänkte inte mer på det.

Nu har det gått väldigt lång tid innan jag såg någon uppdatering så jag tänkte jag måste in och kika och se om det har hänt något. Ja om det har hänt något vet jag inte för jag kommer inte in på hennes bloggar. De är stängda och de är bara för inbjudna läsare. Ja så kan det gå. Jag är iaf glad över att det var det och att det inte hänt något allvarligt.

Tycker dock att det är tråkigt för jag hade gärna följt henne via hennes blogg. Jag visste att hon kanske skulle låsa den men jag hade hoppats på att jag skulle få lov att följa henne i fortsättningen. Det är tråkigt och det finns inget att göra åt det. Så nu har jag rensat i min blogglista för jag tyckte att det var lika bra.

Jag var inne och kollade TV tablån. Jag tycker det är så dåligt med bra filmer numera. Jag vill se en riktigt bra thriller men jag hittar ingen. Någon som vet någon bra?

Intressant?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: