web analytics
Gå till innehåll

Förökning i familjen

Låt aldrig döttrarna har kompisar som sover över!!! Jag lät min dotter ha två kompisar som sov över. Idag, dagen efter så är det helt plötsligt 4!!! De förökar sig!!!

Jag har sagt flera ggr att en liten flicka till hade kanske inte varit så fel. Jag har ju bara två flickor men däremot så har jag fem pojkar, nu fick jag flickor så det blev över!

Vi har varit hos min svärmor och ätit middag. Gott som alltid. Jag har t.o.m hunnit att åka till min pappa en sväng. Han hade röstat idag, men det ska jag göra i morgon. Sen blir de att vänta in och hoppas på det bästa.

Går det åt skogen så är det bara att hoppas på att folket verkligen tänker till till nästa gång. De som röstar på de blå skulle få leva efter deras politik och vi som röstar på de röd-gröna skulle få leva efter deras. Då hade de som röstat blått kanske insett hur fel systemet är idag!!!

God natt o sov gott!

Intressant?

Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀

3 reaktioner på ”Förökning i familjen

 1. Jummi

  Hejsan jag är en ny bevakare ^^.
  Det måste vara väldigt tufft för dig som ha 7 barn?
  Det låter väldigt jobbig för dig hur hinner du med allt jobbet,barnen och sånt?
  Kram/Jummi

  Svara
 2. Smulan

  Hej. Vad roligt!
  Jobbigt o jobbigt. Jag trivs med livet och det underlättar en hel del 😀
  Visst kan det vara jobbigt ibland men jag skulle inte vilja byta med någon. Tiden räcker inte alltid till men då måste man prioritera.
  Kram Lisa

  Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: