web analytics
Gå till innehåll

Första dagen på stranden

Det har varit ett underbart väder idag. Solen har verkligen visat sina strålar. Det var så¨varmt så jag kunde inte vara ute i trädgården i förmiddags som jag brukar vara. När skuggan hade nått min stol så gick jag ut en stund men sedan tog jag och packade ner handdukar till barnen och tog dom till stranden. Bor ju bara 10 minuter därifrån.

Barnen älskade att vara i vattnet och alla var i. Ja jag med men jag doppade mig aldrig. Jag var bara i med de små barnen. Tyckte det räckte men det var faktiskt skönt i vattnet. När jag var med Hampus i vattnet så tittade han ner i vattnet och såg sjögräset där. Vad är det mamma frågade han. Är det hår? Jag kunde inte låta bli att dra på smilbandet för det lät så gulligt.

 Vi satt på stranden och tog det allmänt lugnt när vi inte badade. VI satt precis vid lekplatsen så barnen sprang dit när de inte var i havet.

Det är marknad i stan med idag och vi gick igenom stånden när vi skulle gå hem och jag som inte skulle handla någonting gjorde av med 1000 kr där idag. Pengarna springer verkligen iväg när man väl har börjat att handla. Jag köpte ett par badshorts till mig och ett par till Robin. Jag fick tag på jättebra servetter som man kan tvätta av sina glasögon med. De är kanonbra så jag köpte två paket. Några remmar och några påsar marknadschips fick vi oxå med oss hem. Sedan vad jag lat och köpte mat till barnen där. De små barnen fick även åka några karuseller.

När vi gick hem så kunde jag inte låta bli att fotografera området som ligger mitt emot marknadsområdet. Var gång jag går förbi där så ställer jag samma fråga: Är det klokt? Se på bilden så förstår ni kanske. 

De har inte bara ett stängsel som går runt halva området utan de har även taggtråd och det är för mig en gåta faktiskt. Får man verkligen ha det så? Tänk om det kommer barn som hoppar över. Visst. Ingen ska hoppa över men man vet ju att det finns säkert dom som gör det iaf. Taggtråd i ett bostadsområde? För mig låter det orimligt.

Jag och barnen var uppe hos pappa med en sväng idag. Jag hade köpt med mig bigarråer till honom. Tänkte först ta med honom på marknaden men det var nästan olidligt att gå där i värmen och jag tyckte inte att det var bra för pappa att komma ut i den hettan.

Nu ska jag lägga några barn, sedan duscha och sen hoppa ner under täcken. Det blir nog en bra film i sängen i kväll. Önskar er alla en fin kväll!


Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

2 reaktioner på ”Första dagen på stranden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: