web analytics
Gå till innehåll

Första dagen

Första skoldagen på denna hösttermin. Att gå upp tidigt var inget som lockade mig precis men att vakna tidigt var inget nytt. Fast mina barn har haft sommarlov och haft all världens chans att ligga och dra sig på morgonen så har de inte gjort det. Tvillingarna, speciellt Benjamin var uppe innan 7 nästan varje morgon. Oavsett om det var vardag eller helg.

De började 3:an idag. Jag var med uppe och lämnade dom i klassrummet. Det var lite annorlunda i det klassrummet mot vad de annars har suttit i . Detta var lite större och mycket ljusare. De kommer alla gånger att fixa detta. De har blivit stora mina små barn. Stéphanie började 7:an i dag och Robin börjar 8.an i morgon. André börjar i andra ring. Det är inte klokt. Vart har åren tagit vägen?

Jag läste i aftonbladet att Kungafamiljen fick äta pizza i stället för den restaurang de hade valt ut. Orsaken var att de blev ivägskickade för restaurangen hade ingen plats. De som hade restaurangen såg inte vem det var som dom portade. Inte så smart kanske men det är ändå roligt att höra att kungafamiljen kan bli behandlade som vilka Svensson familjer som helst och det är ännu roligare att kungafamiljen faktiskt finner sig i det.

Nu måste jag göra lite nytta. Det görs inte av sig själv tyvärr. Ha en fin dag. Här har det regnat ordentligt.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: