web analytics
Gå till innehåll

Första inlägget 2012

Gott Nytt År

Det första inlägget för året. Ja om man bortser från det jag skrev om Det gångna året.  Jag är ensam uppe. Resten sover än. De ligger kvar i sängarna i alla fall. Jag har satt på kaffebryggaren och jag hör att kaffet snart är klart. Årets första kaffe ska verkligen sitta fint.
Jag fick en fråga av Blogresponse om jag hade några nyårslöften. Jag skrev att jag faktiskt inte hade några. Men att jag hann och ändra mig då det nya året inte hade hunnit infinna sig.  Jag hade inte tänkt att ge några löften för jag tycker inte att det är lönt, men jag gav ett i alla fall och det ska jag försöka hålla.
Jag vet att man inte ska berätta om sina löftet. Det säger en del i alla fall. Men jag har aldrig berättat mina löften förut och de har jag aldrig kunnat hålla. Nu tänker jag som så här att berättar jag då dom så går det kanske att hålla. Smart va? Eller inte! Det återstår att se.
Jag är lite ego av mig. Mitt första löfte är faktiskt att jag ska börja och ta hand om mig själv. Jag ska börja och träna mer än vad jag har har gjort. Jag ska försöka ta mina långpromenader där jag kan ha min kamera med. Jag älskar ju att fotografera men det har varit dåligt med det förra året. Jag har fotat med min mobil så mycket jag har kunnat men jag har ju en systemkamera som jag fick i mors dags present av sambon och barnen för några år sedan.
Jag ska försöka att må så bra som det bara är möjligt. Ju bättre jag mår, ju bättre mår min omgivning. Jag ska försöka sätta mig själv lite i fokus för jag har alltid tänkt på alla andra i första hand Låter det för egoistiskt?

Tragiska händelser 2011

Det är så tragiskt när man öppnar upp sidan på aftonbladet. Det som ska ha varit något trevligt att fira får den raka motsatsen. 

Tyvärr så är listan mycket längre men bara dessa fyra rubriker var tillräckligt för mig. Någon hade skjutit en raket mot 13-åringen. Vad är det för folk som gör så? Det kan ju helt omöjligt vara en vuxen människa?! Ett barn får ju inte lov att skjuta raketer ensamma.

15-åringen svävar mellan liv och död. Jag har själv snart en 15-åring och jag kan verkligen relatera till pojkens föräldrar. Jag hoppas att han klarar sig. Jag sänder mina tankar till 15-åringen och dennes föräldrar.

20-åringen råkade hamna under en buss när bussen skulle köra ut från stationen. Råkade hamna under bussen? Hur råkar manhamna under en buss? Tragiskt oavsett. Det var ingen bra början på det nya året för henne. R.I.P

Sen fylla och bråk i hela Sverige. Varför ska folk supa bort varje nyår? Ja det gäller egentligen alla helger. De ska supa och naturligtvis så måste de bara slåss med. Vilken helg! Jag undrar om de försöker skryta om det efteråt med. Vuxna människor borde ha mer vett i huvudet än så,

Jag hoppas det nya året för mer tur med sig.

Gott Nytt År mina vänner!

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

3 reaktioner på ”Första inlägget 2012

 1. Liljegrens-Spot

  "Nyårslöften" är något som oftast blir ett nederlag.

  Gillar nog mer dina "Nyårsintentioner".
  Att försöka och att börja ta hand om dig osv.

  God fortsättning på nya året 🙂
  och lycka till med dina mål!

  Svara
 2. Villa Svea!

  God kväll!

  Kikar in och vill passa på att önska en God fortsättning på det nya året!

  Och....
  man är INTE ego för att man ska ta hand mer om sig själv. Det va ett bra löfte tycker jag.
  Om du mår bra så mår ju familjen också mycket bättre så jag tycker verkligen inte det är ego.
  Sen för den delen så tror jag av varje lite till mans behöver FÅ vara lite ego ibland UTAN att få dåligt samvete.
  Så på med joggingskorna, greppa kameran och ut och traska i vår härliga natur=)
  Kram Kram/
  Johanna, Villa Svea

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: