web analytics
Gå till innehåll

Fortfarande vätska i brösten

Jag älskar filmen Greace och har sett den otaliga gånger. Det finns många fina scener i den som jag bara älskar och en bland dom är när de ska göra i ordning sin bil.

Jag har aldrig sett någon annan tolkning på den scenen men nu har jag. Det var häftigt att se soldaterna tolka den på sitt sett. Har ni missat den? tryck på länken nedan 🙂

Svenska soldater tolkar "Grease" | Nyheter.

Jag skulle ha gått ut till min syster i morse men har fått vänta för det både snöar och blåser ute. Jag kan tänka mig att cykelvägen inte är skottad då inte cykelvägarna i stan är det. Det är bara att vänta och se om det lugnar ner sig.

Jag passar på att tvätta lite. Det behövs alltid. Skönt när det gjort trotts allt. Barnen är i skolan och de har nog roligt på rasterna nu när det är snö. De har ju en liten pulkabacke där. Inte så stor men ändå tillräcklig.

Jag väntar svar från både läkaren på vårdcentralen och på mammaografin. Jag har fortfarande vätska i brösten och det känns inte bra. Ju längre tiden går ju mer orolig blir man ju helt klart. Jag känner inga knutor i alla fall så det är ju positivt, men varför har jag vätska i brösten? Jag är inte gravid.

Det är väl bara att vänta och se helt enkelt. Nu ska jag ner till tvättstugan igen. Ha en fin dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: