web analytics
Gå till innehåll

Förväntansfulla barn

Tvillingarnas klass skulle träffas på Leos Lekland i går. Ja träffas och träffas. De som är klassföräldrar hade kommit fram till att välja en dag som alla föräldrar med sina barn kunde komma dit om de ville. En mycket trevlig idé faktiskt. Dock så blev det inte som jag hade förväntat mig det.

Jag tänkte att det hade varit en bra idé att träffa de andra barnens föräldrar och prata lite. Se vem som var vem och vilket barn som tillhörde var. Nu vet vi ju det men det hade varit trevligt tänkte jag om man hade kunnat prata med varandra. Jag har fått för mig att det är rätt så bra att klassföräldrarna har en bra kommunikation med varandra.

Mina twins hade nog oxå höga förväntningar för det blev inte som de trodde heller. De har ju kompisar och så i skolan och det var en rolig grej tyckte dom att samlas och träffas på Leos Lekland. Visst var de med några av de andra barnen men de tillhörde inte skaran så att säga. Det syntes klart och tydligt. Mina barn är inga på barn heller så att säga. De är mer blyga och står i bakgrunden. De vill inte tränga sig på.

Min dotter var med två i sin klass men de stannade inte så länge som vi så hon var rätt så ensam. När vi hade varit där i 2 1/2 timme ca så ville hon hem. Min tvillingpojk var ju med min stora son så där var det inte så påtagligt men min stora dotter var ju med en kompis där så det blev ju inte att min flicka var med dom.

Visst fanns det föräldrar där men vart dom befann sig vet jag inte. Jag gick runt och tittade på mina barn och ibland så satt vi i caféterian och drack kaffe. Då såg vi några stycken sitta vid ett bord.

Vi hade ändå trevligt inom familjen och hädanefter jag kommer inte jag åka dit med "klassen" om jag ska vara ärlig. Vi hade mycket roligare när vi åkte själva (barnen iaf) och jag tror barnen har mindre förväntningar om man inte åker så i en grupp.

Vi åkte och handlade efter leklandet. Vi köpte skor till de som inte hade vårskor. De små och Beatrice. Sedan hittade vi fina regnkläder till de små som de kan ha på dagis. Det gick en del pengar i går men vi tog en hel dag tillsammans. Det var faktiskt roligt.

Idag är det tvätt som gäller. Jag har slängt i en maskin och ska snart ner igen. Innan dess var jag i kyrkan och tittade på Beatrice när hon dansade och sjöng i kyrkan. Hon var superduktig.

Ha en fin dag.

Intressant?

1 reaktion på ”Förväntansfulla barn

 1. Emma

  Hej! allt bra med dig idag? 🙂

  Jag har en liten tävling - Jag har beställt en sak från cdon och tävlingen går ut på att gissa vad det är jag har beställt. Vinnaren vinner en länkning fram till Augusti. Kanske en liten tråkig tävling men förhoppningsvis kanske du vill vara med i den 🙂
  Min allra första tävling!
  Länken till tävlingen; http://emmaeriica.webblogg.se/2012/march/tavling.html

  Har du redan gissat så får du gärna gissa flera gånger om du vill. 🙂

  Kram!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: