web analytics
Gå till innehåll

Fotbollsmatch

Hej hopp plommonpaj.Idag har vi varit och tittat på Robin när han spelade fotbollsmatch. Jag tycker det är roligt att titta på när barnen spelar. Det är en av höjdpunkterna i mitt liv. Robin var som vanligt mycket duktig fast han hade skadat sitt knä i fredags. Vi lindade om det och han fick bandage om knät i idag och det gick bra. Jag rådde honom att inte vara med och spela men Robin sviker inte sitt lag.

Det var lite duggregn. Inte så att man blev våt men det låg i luften så att säga. Det var smått kallt men de sålde kaffe så man kunde hålla värmen i kroppen. Barnen gick det ingen nöd på. De sprang runt och lekte och spelade boll. Robin är killen till höger i blått och svart.

Robin och hans kompis lagade maten idag.De ville det själva. Det blev köttfärs omlindat med bacon. Det blev så gott. Till det blev det Pommes frites. Nu sitter man här mätt och belåten.

Fredrik är på brandstationen och själv ska jag ta barnen ut på en promenad. Det kan behövas nu.  Jag måste få ner sockret lite. Ikväll blir det Big Brother och sedan sängen. Till er som läser önskar jag en fin kväll.

Intressant?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: