web analytics
Gå till innehåll

Fotoramar till alla

Vi har en liten flicka som ska döpas och jag funderar över doppresenter till den lilla. Jag har gjort lite själv men vill även ha något som hon kan ha nytta av även som stor. Vad tror ni om en fin ram som hon kan ha vilket foto som helst i? Kanske ha en bild från dopet i den? Det finns ju mängder med ramar att välja mellan men det är inte alla som erbjuder en bred sortiment. Det gör Fotobutiken BGA. De har fotoramar och måttbeställda ramar i alla storlekar och färger. Jag var inne på deras sida och jag fastnade för några stycken av dom.

Jag älskar att fotografera och jag älskar att ha foton på mina barn och nu även på mitt älskade barnbarn. Att pryda väggarna med det vackraste man har är något som jag alltid har gjort. Jag har hellre foton på mina barn uppe än på målade tavlor. Jag fann en liten serie med 11 fotoramar i ett. Det hade varit perfekt tycker jag. Där kan man sätta in bilder från just dopet. Det blir ett minne för livet.

Fotoramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: