web analytics
Gå till innehåll

Fråga mig om vad som helst. Jag lovar att svara

Det är tisdag och halva veckan har inte gått än på höstlovet. Fyra av barnen är hemma och jag känner mig helt slut redan. Det tar på krafterna när man ska aktivera fyra barn. Men sådant är livet så det är bara att knipa ihop och se lycklig ut samtidigt som det tjatas i öronen på en.

Det låter hemskare än vad det är men det är stor skillnad på att ha barnen hemma en hel dag än när de går halva dagen i skolan. Naturligtvis så är det ju så.

Jag har fått några frågor i Blogresponserutan här till höger. Jag tänkte gå igenom några av frågorna där och lämna svar här i bloggen. Det är inte alla som tänker på att den boxen finns och missar kanske något som de själva har undrat över.

Finns det någon där ute som undrar något? Som kanske vill ställa en fråga? Är nyfiken? Ställ din fråga antingen i min box här bredvid eller TRYCK HÄR. Eller så skriver ni frågan i en kommentar. Vill ni vara anonyma så går det bra. Vill ni skriva vem ni är och har egen blogg så länkar jag till er när jag svarar i bloggen.

Passa på och fråga vad ni vill nu när möjligheten finns 🙂

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: