web analytics
Gå till innehåll

Frakta bil från USA

Jag har alltid haft en dröm om att åka till USA. Jag tycker att de har mycket sevärdigt där. Allt från byggnader, museum och fina bilar. Jag är inget bilfan i vanliga fall men när det gäller nya snygga och fräsiga bilar så är jag mycket intresserad.

Jag har inget eget körkort idag men det behöver man inte för att ha en bil att titta på. Hade jag haft en fin bil från USA så hade jag kanske känt mig lite manad att skaffa ett körkort hahaha.

Tänk att köpa en bil från USA. Få den hitfraktad och bara få njuta av den amerikanska bilen som står vid ens tomt. Det hade varit häftiigt. Då hade man haft nära till USA fast andet ligger långt borta.

Man skulle kanske göra verklighet av en dröm? Varför inte? Men frågan är vad det skulle kosta och få en bil fraktad från USA till Sverige? Det är nog inte så värst billigt. Det skulle vara roligt att veta

Har ni fraktat något till Sverige från utlandet? Var det dyrt och var det värt pengarna? Vilken sorts bil är din personliga favorit? Berätta gärna. Jag är nyfiken hahahaha.

Nu ska jag kika runt lite och se om jag hittar något roligt, bara för skoj skull.

Frakt

Publicerat den Kategorier Urban&I

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: