web analytics
Gå till innehåll

Framkallningstips

Är ni som jag, intresserad av att fotografera? Min kamera ligger mig varmt om hjärtat och den följer med mig vart jag än går. Att fotografera och få sina minnen på bild och som man kan dela med sina vänner sen är bara roligt.

Det här med att framkalla sina bilder är ju något man alltid vill göra men väldigt sällan som blir av. Andra prioriteringar skjuter upp på hela projektet och sen har man hundratals bilder att sortera och organisera innan man skickar efter en beställning.

Tony gav mig en notis om hans och självklart vill jag dela med mig den till alla som är vilse i framkallningsdjungeln. Det är faktiskt väldigt bra att kunna hitta alla tryckerier på ett och samma ställe, samtidigt få möjlighet att kunna jämföra priset och ser över sina rättigheter som kund om du blir missnöjd med framkallningen. 

DESSUTOM så spara man tid eftersom bildsortering tar redan alldeles för lång tid även om det är kul att välja ut de bästa foton som förtjänar en plats i hemmet. Gårdagens händelse är morgondagens minnen därför är det viktigt att kunna skapa sin egen historia genom kameran.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: