web analytics
Gå till innehåll

Från Blodläge till Skumtimmen

Facebook skrämmer mig.

Nja...inte riktigt, men iaf. Den som  inte kan läsa texten på bilden får den här undertill.

Det sägs att alla mynt har två sidor, och ungefär så skulle man kunna förklara dig. Under vissa perioder är du extremt deprimerad medan andra så är du manisk, mot gränsen till euforisk. Hur fan nu detta går till förstår sig ingen forskare på och därför kommer du få äta litium resten av ditt liv. Och anledningen till att du måste käka ett grundämne som kommer att göra dig mer eller mindre hjärndöd är för att du troligen (enligt statistiken) kommer försöka ta livet av dig.

Det är dags för sängen. Jag har läst ut min bok Blodläge. Så jag får leta upp en annan bra bok att börja med. Jag har svårt att påbörja en ny bok efter en avslutad men jag känner att jag vill läsa något. Ni som läser. Tycker ni oxå att det känns ledsamt att lämna "personerna" i boken?

Hörs kanske dumt men på något sätt så lär man ju känna personerna man läser om och när boken är slut så finns det inte mer. Man ska lämna den världen så. Undrar om det är någon som förstår vad jag menar.

Funderar på om jag ska påbörja på skumtimmen. Den är oxå skriven av Johan Theorin. Han skriver bra tycker jag men när jag påbörjade på skumtimmen förra sommaren så hade jag svårt att komma in i den. Kanske är det lättare nu. Vi får väl se.

Det har varit en lugn dag annars. Vi har tagit det lugnt och inte gjort för mycket. Vi avslutade kvällen med att se en rolig film och till den hade vi chokladpudding till Robins förtjusning. Ja Hampus med. Han åt som bara den 🙂

Nu är det sängen. Jag säger god natt o sov gott!

Smickra mig 😉  Flattr this

Tycker du om min blogg? Lägg gärna till den i bloglovin eller i följaren till höger 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: