web analytics
Gå till innehåll

Från donation till farmville

Jag skulle ha lagt mig för längesen men fastnade i en artikel i aftonbladet. En familj vars lille son fick byta hjärta två ggr. Pojken är två år och har redan haft tre hjärtan. Han mår bra och glädjen är naturligtvis stor för familjen.

Det här med donationer av organ är något man måste tänka på. Ärligt talat är jag själv kluven av mig. Skulle olyckan vara framme och något av mina barn går bort (gud bevare mig) så helt klart skulle jag vilja begrava barnet helt. MEN. Skulle jag höra i samma veva att något annat barn behöver ett organ som kanske mitt barn har o kan donera.  Då tror jag faktiskt att jag hade gjort det.

Svårt att diskutera i då man inte är i den situationen. Tack o lov!

Usch. Det är så man ryser av bara tanken.

Jag sitter här och väntar in tiden. Jag spelar farmville på facebook...skratt...o det är snart dags att skörda. Det är bara 18 min kvar o tänkte att jag skulle kunna vara vaken de 18 minuterna med.

Ni som ska natta er får iaf sova gott. Vi "ses" i morgon.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Vill du rösta på min blogg? Tryck på knappen undertill.


Kram
Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: