web analytics
Gå till innehåll

Från Fest hos Bagge Wahlgren till Montazamis med vänner.

Då går det mot kväll. Jag jobbade några timmar i förmiddags och sedan for jag hem. Min stora dotter lagade maten idag så jag satte mig till dukat bord. Så skönt. Hon är duktig Stéphanie. Efter maten for vi igång och storstädade ovanvåningen. Benjamin skulle ha sin lilla hörna och Beatrice skulle ha sin. Robin ville ha plats med sin dator och TV och Hampus ville ha sin säng. Nu har han inte sin egen utan får låna Pontus. han sover ju ändå hos mig.

Vi sorterade, slängde och lade undan. Dammsugat och torkade golvet. Jag for på toaletten och storstädade den medan de andra tog upp från golvet. (saker som jag hade slängt ner) Jag brukar faktiskt göra det. Barnen brukar lägga upp sakerna på bord och bänkar och där ska de inte ligga. Varför inte bara lägga det där det ska vara? Vad gör jag då? Jo jag slänger ner det igen så får de ta upp det igen och lägga det där det ska vara.

Visst hade jag kunnat göra det men de ska lära sig att lägga det där det ska vara. Det spar tid och det blir mer ordning på sakerna. Tycker jag i alla fall. Det blir dubbelt arbete och det är väl onödigt? Speciellt när de vill göra andra roligare saker.

Nu är vi klara där uppe. nästan i alla fall. Nu är det bara saker som ska läggas upp på vinden så länge. Stéphanie är hos sin kompis och där ska hon sova tills i morgon. Robin har sin kompis här och han ska sova över här. Jag har bara skiftat barn lite för kvällen 😉

Stormen Simone drog fram och förstörde en hel del på vägen läste jag. En del av en skog blev rätt så skövlad. Här i lilla Borgholm vet jag inte vad som har förstörts men vi såg ett träd ligga på marken, men den hade inte trillat ner på något annat i alla fall.

Just nu känner jag mig helt färdig. Jag har duschat och sitter just nu i pyjamas. Rätt så skönt faktiskt fast det är en tidig kväll. Ska se på The Mentalist tror jag och sedan i kväll blir det Fest hos Bagge Wahlgren och Montazamis med vänner.

Nu går ju båda programmen samtidigt så jag får spela i det ena och se det andra. Det blir dock ingen lång kväll för i morgon ska jag iväg till Kalmar och röntga mitt knä och min armbåge. Ska vara där tidigt på morgonen så risken är att jag somnar på britsen 😉

Nej nu ska jag lata mig och mysa med resten av familjen och se The Mentalist. Ha en fin kväll mina vänner!

Intressant?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: