web analytics
Gå till innehåll

Från fyr till fyr

Klockan är 04:27 och jag har varit vaken en stund. Vaknade och har försökt att somna om men det går inte. Det kommer bli en lång dag. Jag var så trött igårkväll så jag trodde jag skulle kunna få sova.

Igår tog jag, Fredrik, Beatrice och Pontus en tur på Öland. Färden tog sin början från oss i Borgholm och ner till fyren Långe Jan. På vägen stannade vi till på olika Loppisar. Det var en mysig tur.

Det är vackert nere vid fyren. Utsikten är vacker. Lite jobbigt att gå upp för alla 197 trappstegen, men det var värt det.

När vi var klara med Långe Jan så tog vi oss upp mot Långe Erik. Den fyren är inte lika stor som Långe Jan. Det var 138 trappsteg bara. Utsikten där var lika vacker.

Vi var iväg halva dagen. Det var en avslappnad tur. Jag behövde det. Jag känner att jag är så stressad inombords. Varför vet jag inte men jag försöker ta dagarna som dom kommer.

Jag hoppas att ni har haft en trevlig helg annars. Det har jag haft. I lördags så hade vi grillfesten. Vi var inte många men det var trevligt.

Jag önskar er alla en fin måndag ❤

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: