web analytics
Gå till innehåll

Från glädje till skräck 

Det har varit en dag med blandade känslor. Det har varit allt från glädje till skräck. Jag låg länge idag. Har känt mig helt utmattad den sista veckan. gick upp och åt frukost. Sen blev det en Bridget Jones dagbok på tv. Ikväll var det nämligen uppföljaren till den på bio. 

Det var bestämt kroppkakor för dagen och pga mina eksem på mina händer så skalade jag inte potatis och jag rev och vred inte ut dom. Skalningen tog Fredrik, Tove och Robin hand om medan Stéphanie och Beatrice stod för rivningen och urvridningen. Själv så hackade jag lök och fläsk samt kryddade.  Sen hjälptes vi åt att göra kroppkakorna. 

Det tar sin lilla tid att göra kroppkakor. Det är inte som med spagetti och köttfärssås precis. Vi njöt av maten, skrattade och hade roligt. Men glädjen förändrades till skräck. Pontus satte i halsen och höll på att kvävas. Jag blev mycket orolig och rädd och Pontus blev naturligtvis rädd. Stackars pojke. 

Sen blev det bio idag för mig, Stéphanie,  Robin, Beatrice, Tove och Jonatan. Diana var också med. Filmen var roligare än vad jag trodde. Brittisk humor är aldrig fel. Jag var totalt slut innan filmen började men kände mig totalt avslappnad när filmen var slut. Jag skrattade så jag grät nästan. Jag behövde verkligen få skratta.

Väl hemma så var det dags igen för mina förpliktelser. Barnen skulle läggas och disken skulle tas om hand och nu sitter jag här med mina öppna sår i handflatan. Det är nog straffet för att jag fick på bio. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: