web analytics
Gå till innehåll

Från glädje till sorg

Vår prins gifte sig igår med Sofia. Hon var en vacker brud och prinsen såg så ståtlig ut. Jag önskar dm allt gott. Enligt aftonbladetvarade festen till tidig morgontimma. Kungaparet hade setts vi 05:35 då de lämnade festen. Jag beundrar dom verkligen för när jag är på fest så är jag helt slut vid 01:00. Då böjar jag längta efter min säng. När jag var ung kunde jag vara uppe hur länge sm helst kändes det som, men kungaparet är något äldre än mig så de ska ha en stor eloge för att de orkar 🙂

Jag tycker att Prins Carl Philip och Sofia är ett vackert par. Min personliga åsikt är att de är lika vackra tillsammans som vår kung och drottning. Jag tror att de får många fina år tillsammans. Prinsen hade skrivit ett vackert tal som han tillägnade Sin Sofia. Det var vackert gjort och i hans text så förstår man att han verkligen älskar sin Sofia.

När jag la mig igår kväll så fick jag upp en notis på min mobil. Det var en notis från Facebook. Expressen gick ut med att en folkkär skådespelare hade gått bort av sviterna av sin cancer. Magnus Härenstam blev 73 år gammal. Jag växte upp med Magnus Härenstam kan man säga. Inte personligen med honom privat naturligtvis utan med Fem myror är fler än Fyra elefanter. Det var en serie jag fastnade för och jag köpte hem hela serien för några år sen till mina barn.

Magnus Härenstam somnade in lugnt och stilla sa hans familj. Skönt och kunna göra det med familjen runtomkring sig. Nu är Magnus tillsammans med sin bästa vän Brasse Brännström.

R.I.P Magnus Härenstam

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: