web analytics
Gå till innehåll

Från stöld till utlottning

Idag har det regnat och blåst. Vi var ute och gick i kväll. Det var redan mörkt vid fem i kväll. Vi var ute och kollade efter våra cyklar. I torsdags så blev de stulna från vår trädgård. Det är Stéphanie och Benjmain som blev bestulna. Det obehagliga är att de snodde dom medan vi satt hemma och tittade på TV i godan ro.

Min dotter cykel är en röd Skeppshult Soft. Ser ut som den på bilden nedan. Min sons cykel var också en röd fast okänt märke.

Vi l'r väl aldrig få se dom mer men man kan ju alltid hoppas att tjuven har ett hjärta och förstår att mina barn blev ledsna när de såg att deras cyklar hade fått ben.

Över till något roligare. Jag har en utlottning på facebook där jag lottar ut ett av mina halsband som jag har gjort. Den har en silverpläterad kedja med vita vaxade pärlor.

Priset är annars 75.- men nu har du chansen att få det på posten utan att betala något för det. Den enda regel som finns är att du går in på facebook och kommenterar bilden och berättar vem som ska få det och sedan gillar bilden och delar inlägget.

För att komma till utlottningen så trycker du på här 🙂

Lycka till 🙂

Intressant?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: