web analytics
Gå till innehåll

Frans och Farmen

Hemma efter en helg i Skåne. Var på 30-årsest i lördags och vi hann även se på Melodifestivalen. Rätt låt vann. Jag hejade på Frans och på Saraha. Nu ser jag fram emot Eurovision Son Contest.

Resan hem idag gick fort tyckte jag. Vägen känns alltid kortare på vägen hem än ner. Jag vet inte varför men det gör det. Kanske beror det på att det oftast är kväll när vi kör ner och middagstid när vi kör hem.

Ikväll blev det Farmen. Gutta var inte alltför glad när han kom till strejkande deltagare. Det förstår jag. Pernilla fick sitt straff när Paulo avsatte henne från storbonderollen och Nina fick möjlighet att välja henne som andra kämpe. Man kan säga att Pernilla föll på mållinjen när hon åkte ut. Hon trodde hon satt säkert. Där ser man vad Karma kan göra. Hon gjorde inte det hon skulle göra och åkte ut. Super.

Jag har så ont i min rygg idag. Det går från nacken och hela ryggraden ner. Jag skulle göra allt för att badkar just nu. Det hade varit skönt och fått glida ner i värmen lite. Idag har det varit kallt ute. Det hade visst frusit i natt. Mars månad ska vara vårmånad så jag hoppas vårvärmen kommer snart.

I morgon fyller min Hampus tvåsiffrigt för första gången. Han lir 10 år och han är så glad för han har fått sina glasögon nu. Två par med temat Star Wars. Han har burit dom med stolthet kan man säga. En duktig kille. Han längtar till i morgon så han kan visa sina klasskamrater dom. Jag hoppas att han inte blir mobbad för man har hört talas om barn som blivit kallade för glasögonorm. Jag hoppas inte på det.

Nu blir det sängen. God natt och sov gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: