web analytics
Gå till innehåll

Fräscht med en toaletthink

Igår var det superjobbigt att gå till jobbet. Inte för jobbet i sig för jag älskar mitt arbete, men det var jobbigt för jag fick ont i mitt mammahjärta.

Fredrik o jag körde barnen till skola o dagis. Jag hoppade av på dagis med Pontus o Fredrik körde iväg med Hampus. Det gick hur bra som helst. När jag kom till dagis så såg jag Hampus väska som han glömde där igår.

Jag tog den o lämnade den till Hampus innan jag stack till jobbet. Det gick bra. Några minuter senare kom Hampus med den väska som han inte behövde. Jag såg att han var ledsen så jag frågade honom varför. Han fick regn i ögonen sa han men jag såg ju att han grät o kramade om honom. Då säger han: jag vill va med dig.

Stackars kille. Hade jag inte jobbat så hade jag stannat kvar o varit med i skolan. Stackars mammas pojke.  Idag gick det lättare men så har jag lovat att komma och vara med lite under lektionerna samt fika med honom på stan. Lite egentid är inte fel.

Det är skrämmande att läsa nyheterna på morgonen. Man får nästan en chock men ändå borde man vara van vid hur Sverige ser ut idag. Dock så kan man tro att vi har åkt tillbaka flera hundra år i tiden. En äldre farbror på snart 100 år är för frisk för att bo på ett äldreboende. Han har trillat flera gånger men det spelar ingen roll. Kommunen var mycket generösa för de gav honom en toaletthink.

Det är sjukt. Jag undrar vart Sverige är på väg.

Intressant?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: