web analytics
Gå till innehåll

Fredag igen – Vart tar dagarna vägen?

Jaha. Då var det fredag igen. Veckorna springer iväg. Vi är snart inne på mitten av februari och våren kommer med stormsteg. Vädret ute ser otroligt skönt ut faktiskt. Dock så har jag inte varit ute i det så mycket. Inte mer än de gånger när jag gick med Sally. Jag har plockat lite här hemma. Vikt tvätt, sopat av golven och pratat med Sally. Har även fixat lite med denna bloggen. Jag vill få den att fungera så som jag vill. Jag är kluven när det gäller det här med bloggnamnen. Jag var inne på att byta bloggnamn vilket jag också gjorde men jag tycker att det är så långt. Jag får se hur jag gör framöver.

Vi ska ha spagetti med köttfärssås idag hade jag tänkt. Det är gott och alla gillar det i familjen och det är enkelt att göra. Det tar inte så lång tid med andra ord att slänga ihop en middag. Funderar på att pyssla lite i kväll. Skulle vara roligt men tiden ska ju räcka till med. Eller så spelar vi spel halva familjen. Jag skrev halva för alla vill inte vara med. Vi brukar spela Yatzy och Skipoo. Det är rätt så roligt.

Vi har inga speciella planer för helgen. Umgås och ha roligt är något som alltid står högst upp på listan. Robins flickvän Tove kommer också hit i helgen. Hennes mage börjar växa ordentligt nu 🙂 Det finns inget finare än en bebismage...ja förutom bebisen när den väl är född. Jag försöker ta in att jag ska bli farmor. Det ska bli otroligt spännande och roligt. Det är fyra månader dit men tiden springer iväg så vi är snart där.

Jag sitter och tittar på bebissaker på internet. Det är alltifrån kläder till barnvagnar. Spjälsängar och bilbarnstolar.Vi har ju gjort oss av med allt som vi har haft. Förutom kläderna som varje barn har fått vid speciella tillfällen. Men det är nog allt som vi har kvar med. Men men...det ordnar sig nog.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och sedan ska jag fortsätta att plocka här hemma. Innan jag avslutar så vill jag dela med mig av ett inslag som handlade om en kille som sitter i fängelset. Han rymmer därifrån på ett speciellt sätt 🙂 kika här. Ha en fin fredag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.