web analytics
Gå till innehåll

Fredag med regn

Jag är fruktansvärt dålig på att blogga. Man går upp en måndagsmorgon och helt plötsligt så är det fredag. Vart försvann dagarna där emellan? Förstår inte det.

Jag har varit så trött i veckan. Vädret gör ju inte det hela bättre. Visst är det varmt emellanåt men sommarvärmen är som bortblåst. Man får vara glad för dom solstrålar som man får under en dag. När det inte regnar vilket det gör ofta nu för tiden.

Jag har mina tre barnbarn hemma. Dom ska sova här tills i morgon. Det är roligt att rå om dom lite. Just nu tittar dom på Hanna Montana. Vi var ute en stund innan men regnet kom så vi fick gå in. Jag passar på att tvätta idag med. Skönt och få det gjort.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe. Jag önskar er alla en fin dag ❤

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: