web analytics
Gå till innehåll

Fredagsmys för hela slanten

I kväll är det fredagsmys.

Ja det är något som barnen verkligen har tagit efter när de sett reklamen på tv. På fredagen ska man ha ostbågar och chips och sedan på lördagen så ska de ha lördagspeng. Det blir mycket godis på helgen. Men vi har tagit bort veckopengen numera faktiskt. Nu får barnen pengar för det dom gör under veckans gång. Städar dom sitt rum så får de en peng för det och tar de diskmaskinen så får de pengar för det.

Innan när de fick veckopeng så var det en massa tjat om vem som skulle ta diskmaskinen och då blev det höga ord här hemma barnen emellan för ingen ville ta den. Nu är det precis tvärtom. Nu vill alla ta den! Alla vill visst ha pengar till helgen 😉

Barnen lär sig att man måste göra saker och ting för att kunna få pengar. Dom är inte gratis och man måste jobba för dom. Jag tror inte att det är skadligt för barnen. Stéphanie har varit jätteduktig och ska få åka till Kalmar i morgon med en kompis. Det blev hon superglad för.

I kväll har min näst äldsta son Robin fotbollsmatch. Naturligtvis så är det bortamatch så jag kan inte åka dit och titta. Hoppas det går bra för honom.

Det blir en lugn kväll. Det blir bara jag och fem av barnen. Vi ska se på tv och ha lite fredagsmys som sagt, men innan dess får vi gå till affären. Jag funderar på att lägga mig tidigt med kidsen och se en barnfilm med dom, men vi får väl se vad kvällen har att erbjuda. Jag vet att när jag planerar så blir det aldrig så så därför skriver jag bara funderar 😉

De har lovat fint väder i helgen. Vi har inget planerat för Fredrik har jouren hela helgen. Men det blir nog mycket frisk luft ute i trädgården iaf.Man får passa på medan vädret tillåter det för höstens första dag började i går och nu kan man bara se tillbaka på sommarens soliga dagar.

Ni får ha en fin kväll och en mysig helg. Berätta gärna vad ni ska göra. Kram från mig.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: