web analytics
Gå till innehåll

Friad av domstolen men dömd av folket

Så då kom domen. Martin Timell blev friad från våldtäktsanklagelserna, men vann han? Nej han har blivit dömd för all framtid. Hans rykte är förstört och hans namn har asats i smutsen. Fast det var en enig jury som friade honom så har många av svenska folket dömt honom.

Jag vet inte vad som har hänt då jag inte var där men jag försöker ha ett öppet sinne. Men det får jag inte ha för då ställs frågan:Har DU varit utsatt? Vet du hur det är att vara en utsatt person? Svaren på båda frågorna är faktiskt JA! Jag VET hur det är att bli sexuellt utnyttjad och våldtagen. Men bara för att en människa eller flera med för den delen är svin så behöver inte alla vara det!

Jag misstror inte kvinnan egentligen utan jag säger bara att jag vet inte vad som hände. Det fanns vittnen? Varför trädde inte dom fram tidigare? Det ursäktas med att tv-bolaget sopade det under mattan men varför inte poisanmäla i sådana fall?

Om man vänder på det. Tänk om han nu faktiskt är oskyldig...vem är offer då?

Det är många frågor som behöver redas ut. Förmodligen därför som han blev friad. Har han nu gjort det så hade han varit lättare att döma om en anmälan hade kommit in direkt!

2 reaktioner på ”Friad av domstolen men dömd av folket

  1. kamillaskamera

    Det där är svårt tycker jag. När någon blir friad men dömd av folket. En sak är säker att kvinnan som stod för anmälan kände sig kränkt och att det som hände där och då var ett övertramp om det sedan är våldtäkt eller inte är svårt att veta när ord står mot ord.

    Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: