web analytics
Gå till innehåll

Fridfullt och fint

Var på graven häromdagen och rensade bort ogräs. Jag försöker hålla den så fin som jag bara kan. Pappa hade gröna fingrar men jag har aldrig haft det. Men jag försöker verkligen se till så att graven är fin. Vi har ju bara graven kvar och jag vill känna ro när jag är där. Jag vill att pappa ska sitta i sin himmel och titta ner och tänka att han har fått en fridfull plats att vila på.

Pappas grav

Pappas grav

Jag går till minneslunden ibland och sätter både blommor och tänder ljus. Jag har många nära och kära som inte finns bland oss längre. Vi har en fin minneslund här i Borgholm. Där kan man stå en stund och tänka på alla fina släktingar och vänner som lämnat jordelivet.

Det är skönt att ha en plats att gå till då det är mil emellan mig och själva gravplatsen. Ibland tänder jag ett ljus här hemma för alla. Det känns fridfullt.

Nu ska jag göra lite nytta här hemma. All kärlek till er som läser min blogg <3

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

6 reaktioner på ”Fridfullt och fint

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: