web analytics
Gå till innehåll

Friska barn

Min minsting har varit hemma i flera dagar från skolan men gick idag. Det började redan förra veckan. En dag med feber. Till synses frisk nästa. Sedan kom febern igen. När han fick feber i torsdags kväll så skrev jag till hans lärare att nu fick han bli hemma en extra dag och det var han.

Han fick hem böcker som han kunde jobba i under dessa dagar så han inte blev back i sina ämnen. Det tyckte han nog var skönt för att bli back är jobbigt.

Fredrik var hemma en dag med för han hade också feber. Beatrice med. Det är förmodligen något skit som går runt nu. Influensa av något slag.

Då är det snart begravning. Det är jobbigt för det blir som en bekräftelse av vad som har hänt. I morgon ska jag göra dekorationerna. Jag hoppas bara att de blir fina. Jag har ju aldrig gjort sådana tidigare så det gäller att börja i tid i morgon för det kommer nog ta sin tid.

Men det känns viktigt för mig att göra dom själv för det känns mer personligt på så sätt. Carina kommer finnas imina tankar under hela processen. Ja då med för jag tänker på henne dagligen. Vilket jag även gjorde när hon levde.

Det känns konstigt att skriva, medan hon levde. Att prata eller skriva i tåtid. Att veta att det inte finns någon framtid tillsammans med denna personen känns fruktansvärt tomt. Ja saknaden är verkligen mycket stor. Det har snart gått 3 månader sedan hon dog. Jag kan fortfarande inte förstå.

Måendet går upp och ner. Ena stunden är man glad. I nästa är man ledsen. Ja livet är verkligen en berg och dalbana.

Nu ska jag göra lite nytta här hemma. Ha en fin dag!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: