web analytics
Gå till innehåll

Fritjof och några karlar till

Jag måste bara berätta vad min sjuåriga son Pontus gjorde igår. Han kom med sin lilla trädkista som han har gjort i skolan. Han frågade mig om jag ville se Guds skatt och det var ju klart att jag ville det. Han öppnar kistan och i locket sitter det en spegel.

-Här ser du Guds skatt säger han.

Min goa kille. Han får en verkligen att må bra. Han är en liten charmör den lille killen.

Ja,jag skulle berätta om teatern som vi var på. Den var rätt så rolig faktisk. De var bara fyra som spelade men de gjorde ett bra jobb. Den handlade om Marianne som var 35 år gammal. Hon bodde på en gård och hade djur att ta hand om. Där levde hon ensam med sina kor. Som granne hade hon Arvid, en liten äldre bonde som gärna vill utöka sin gård med Mariannes, dock så är Marianne inte intresserad av honom.

Mariannes bästa vän Camilla är Mariannes raka motsats. Hon är livlig och har framgång bland männen. Det är väl så att Marianne vill vara mer som Camilla, men kanske är det bättre att göra som man själv vill?! Mitt i allt som händer så dyker det en äldre man upp lite då och då. Han heter Nisse och är senildement och har glömt att hans fru är död. Han tror att Marianne är hans Astrid. Mitt i allt detta kaos så dyker det upp två karaktärer till. Danne och Fritjof. Båda är från en kontaktannons.

Den hade många roliga skämt och jag måste ju säga att killen som spelade både Arvid och Fritjof gjorde ju dessa karaktärer så bra. Jag fick  många goa skratt kan jag säga. Jag älskar teater. Förstår inte varför jag inte går oftare på det.

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.