web analytics
Gå till innehåll

Frontalkrock

Det är gott om bilolyckor och det kan hända precis vem som helst. Det tror man ju inte när man sätter sig i bilen för olyckor händer ju bara alla andra. Man läser om dödsfall. Unga som gamla. Jag läste om Josefin 27 år som råkade ut för en frontalkrock med sina båda barn i bilen. Barnen klarade sig men tyvärr så dog hon.

Hennes man kom till olycksplatsen sekunderna efter krocken. Vilken chock det måste ha varit! Det börjar bli vinter och med snö och is kommer halka. Det sker alltid olyckor oavsett väderlag men vid is tror jag att man har mindre kontroll över bilen om olyckan skulle vara framme.

Den som sitter bakom ratten vet bara vad den själv tänker och hur den kör. De den möter har den ingen koll på. Jag hoppas det blir en lugn vinter på vägarna!

Såg på cancergalan i går och de fick in närmare 50 miljoner kr. Det var inte dåligt det! Det hade varit skönt om forskarna hade sagt en dag att de har hittat ett bot mot cancern, eller hur de kan göra för att förebygga mm mm. Det är många som har cancer och vem som helst kan få det.

Det är en hemsk sjukdom och jag har fått se den på nära håll. Min farmor gick bort i cancer. Min sambos bror likaså. Jag har en bästa vän med hjärntumör så cancern finns med i vardagen fast man själv inte har den.

Idag ska jag på ett möte. Får väl se vad det mötet har att ge. Det vet jag inte förrän jag har varit där. Smart va? 😉 Annars blir det en dag med tvätt.

Benjamin är hostig som bara den men han ville till skolan iaf. De ska ju på kalas han o Beatrice i kväll och det lockar ju naturligtvis. Går man inte i skolan så kan man inte gå på kalas tänkte han. Sa till hans fröken iaf hur det var med honom så de kan hålla ett extra öga på honom. Han har ju astma så man blir ju lite orolig.

Vad ska ni hitta på med idag då?

Intressant?

Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: