web analytics
Gå till innehåll

Frukostdags med nybakat

Det är grått ute. Inget väder att hänga tvätt i iaf, men tvätta måste jag. Får hänga kläderna i tvättstugan i stället.

idag ska vi till min svärmor. Vi ska hjälpa henne att röja upp ur hennes lill-stugan o om vädret sen tillåter det så ska vi grilla. Vi får väl se om regnet kan hålla sig härifrån.

Läste om den 2-åriga flickan som blev överkörd av Migrationsverkets personal? Föräldrarna förlorade inte bara sin dotter utan nu kan de även förlora sitt hem. De kan utvisas från Sverige.

Jag hoppas de får stanna kvar. Dottern ska begravas på en muslimsk kyrkogård i Stockholm. Vore hemskt om föräldrarna blev utvisade o de får lämna flickan kvar.  Läs mer om flickan i aftonbladet.

Anna Bergendahl fick inga bra ord om sin debutskiva. 43 minuter av ingenting står det i aftonbladet. Många tycker inte att hon håller. Många är så negativ till att hon ska företräda Sverige i Melodifesitivalen o jag förstår inte varför. Är jag den ende som tycker att hon var en av dom bästa i uttagningarna?

Vad är det som skulle göra att hon inte har en chans?

Jag håller på Anna o jag tror hon har en lika stor chans som alla andra. Har hon inte det så är det inte henne det är fel på. Jag förstår inte hur folk röstar överhuvudtaget. Som när Lordi vann tex. Har jag inte fel för mig så gav Sverige Finlands bidrag rätt så höga poäng. Var det 12 p? Rätta mig gärna om jag har fel.

HUR kunde Lordi vinna? Var det verkligen en låt som skulle klassas som schlager?

Nej! HEJA ANNA säger jag!

Nu ska jag äta frukost. Vi ska ha nybakta frallor. Gottiligott gott.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Ha en bra dag.

Kram

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv
BaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

4 reaktioner på ”Frukostdags med nybakat

 1. Mib

  Hej där! Jag håller med om att Anna Bergendahl absolut var bäst i melodifestivalen och jag tror att låten vinner. SÅ det så! Herregud så mycket skräp vi har skickat under årens lopp. Hon är ju jättebra!
  🙂

  Svara
 2. annalin

  Men varför skriver du "är jag den ende som tycker att hon var en av dom bästa", så kan det ju inte vara eftersom hon blev framröstad som vinnare? Jag tyckte recensionen var uppfriskande, för jag kände tvärtom, att ingen annan fattar hur urtråkig hennes låt är (och uppenbarligen även övriga låtar.)
  Men hon har en alldeles utmärkt röst!
  Hon skulle säkert gjort en skön spröd version av "Hard rock hallelujah" 🙂

  Svara
 3. Smulan

  Jag tänkte likadant faktiskt innan jag skrev, att hon blev framröstad då måste folk tycka om henne. Men sen hon blev framröstad så är det mycket negativt man hört om hennes låt. Oavsett vilken artikel man har läst om Anna så är det negativt. Därför skrev jag så som jag gjorde 😉

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: