web analytics
Gå till innehåll

Frusen och trött denna dag

Jag vet inte vad jag ska blogga om. Tänkte först hoppa över det idag men tänkte att jag kan ju slänga in två kort som jag tog idag på de två små. Vi var ute och skulle gå till affären och handla för helgen.

Vi hade de två små hemma idag och hade en mysdag. Man får passa på medan man kan. Vi har inte gjort så mycket idag faktiskt mer än myst med barnen. Vi gick som sagt till affären och inhandlade mat  till helgen.

Stora sonen kom hem kväll och han ska vara här över helgen. Vi har inget planerat för helgen heller utan vi tar den som den kommer.

Jag fryser ikväll och är fruktansvärt trött. Jag vet inte varför men det blir nog sängen efter På spåret. Vi ser på det. Jag gör det med ett halvt öga. Det andra halvan har jag på ungarna och det andra försöker jag hålla öppet. Låter det riskfullt? Tur jag har en sambo med som har båda sina ögon öppna.

Ha en fin kväll!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”Frusen och trött denna dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: