web analytics
Gå till innehåll

Fujitsu, Acer eller Asus?

Jag har ny dator och jag försöker lära mig vart allt sitter på den. Det är drygt kan jag säga. Jag är så van vid min gamla och tangenterna sitter inte helt på samma ställe som den förra.

Sen är jag dålig på att lära mig något nytt. Koncentrationen är ju inte den bästa till att läsa sig till funktionerna heller precis.

Jag hade en acer tidigare, men något hände med den. Jag satt o spelade när musen helt plötsligt fick ett eget liv. Det gick inte att styra den. Jag avaktiverade touch-paden men det hjälpte inte helt. Jag isntallerade en extern mus och fick sitta på det gamla hederliga sättet men det fungerade ju inte.

Man vande sig iaf. Dagen efter så åpkte vi till Netonnet o köpte en fujitsu. Glad som jag var över min nyinköpta produkt spå packade jag upp den. Blev lite förvånadn när den inte startade upp. Den tändes mnen det var allt. Skärmen förblev mörk.

Jag använde min gamla över helgen så gott det gick. Sen idag åkte vi in o tittade runt lite. Jag ville ha en fujitsu men de hade ju inte fler av den. Vi åkte till elgiganten, media markt, on off och siba.

Jag har väldigt svårt för att välja med. Jag köper inte bara för att köpa utan jag vill vara säker på att jag kommer trivas med datorn. Till sist bestämde jag mig för en dator iaf. Ingen av dom hade fujitsu så det blev ett annat märke.

Nu sitter jag med en asus. Den verkar än så länge bra. Tangentbordet sitter lite längre upp på denna o jag skriver fel hela tiden, men man lär väl sig 🙂

Vi har haft en superfin helg. Stora sonen var hemma. Tyvärr så var ju inte Robin hemma. Hade han varit det så hade alla 7 barnen varit samlade. Det händer ju inte så värst ofta precis, men det kommer fler turer.

I kväll ska jag försöka bekanta mig med min nya dator o sen planerar jag att lägga mig i tid för att läsa lite. Får se hur det blir. Hur som helst så önskar jag er alla en fin kväll.

Tycker du om min blogg? Lägg gärna till den i bloglovin eller i följaren till höger 😉

1 reaktion på ”Fujitsu, Acer eller Asus?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: