Gå till innehåll

Funktionellt och snyggt

Jag tillhör den skaran som älskar inredning. Speciellt som har smarta funktioner. Inredning som ger en det där lila extra så att säga. Där man får plats med en hel del samtidigt som det ser snyggt och i ordning ut. Vi har ett litet kör där vi 11 personer ska få plats. Det innebär bland annat en hel del tallrikar, glas och grytor. Dessa saker tar sin lilla plats och plats är väl det som vi har gott om att inte ha. Förstår ni vad jag menar? Man travar på höjden och till sist så rasar det. Man trycker in sakerna för dom fick ju plats från början.

Ja det fungerar inte alltid så som man vill ha det. Jag satt och surfade runt på nätet för att se vad som fanns där att erbjuda. En hel del faktiskt. På Smarthem.se fanns det mycket och även till bra priser. De erbjuder en hel del produkter som är funktionella samtidigt som det ser fint ur. De har ett stort urval av beslag och handtag till exempel och de passar i stort sett alla stilar. Skönt med produkter som både är praktiska och snygga

Något som jag också har ont om är plats i garderoberna. Jag skulle behöva nya ställningar att sätta in. Korgar som rymmer en del utan att kläderna svämmar över. Jag har sett på bilder där man praktiskt kan lägga och hänga kläderna på ett snyggt sätt. Lite lådor och lite som man kan hänga. Det ser snyggt ut nr man öppnar dörren och man får samtidigt får plats med kläderna. Det hade inte vart helt fel. Lite inspiration får man när man ser alla bilder. Ja man ska kanske se sig om efter nya idéer helt enkelt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: