web analytics
Gå till innehåll

Fusk i politiken

Om någon vill betala din medlemskap hade du gått med på det då? Om jag så hade fått betalt för att gå med i Moderaterna så hade jag definitivt inte gjort det. Inga pengar i världen hade kunnat få mig att bli moderat om så ens på papper!

Att köpa röster är att sänka sig så lågt så de kan se sina egna skosulor underifrån. Nu kommer många säkert att gnälla över socialdemokraterna. De har gjort si o de har gjort så...bla bla bla. Det görs alltid så när de inte har annat o säga. Då läggs det över på andra.

Det är ibland som på lekskolan. Den gjorde si så då är det inte mer rätt än att jag får göra så bla bla bla.

Moderaterna tycker det är oerhört pinsamt. Vad är pinsamt egentligen? Att deras fusk kom upp till ytan eller? Jag tycker det är förbannat pinsamt att läsa deras bortförklaringar. OM det nu finns några vill säga. För ansvaret för fusket skickas bara runt. Är det någon som egentligen står för att de har fuskat?

Ja, Mats Rudin avgick iofs, men var det för att han insåg att det han gjorde var fel eller var det någon som sa till honom att avgå? Det fanns tydligen toppolitiker som visste m fusket i flera veckor men som bestämde sig för att hålla tyst. DEN eller DOM borde avgått med omedelbar verkan!

expressen - expressen

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: