web analytics
Gå till innehåll

Fyra små barn blir stora

Jag hittade ett gammalt foto på mina fyra yngsta som numera är tonåringar respektive vuxna. Fotot togs för 8 år sedan. Då var tvillingarna 11 år, Hampus 7 år och Pontus 5 år. Tiden springer iväg.

Vi var på väg till Ullared den dagen. Min svärmor fyllde år och vi var inte riktigt vänner just då. Jag svalde stoltheten och tog detta foto på rastplatsen i Hyllsjön och skickade till min svärmor och gratulerade henne på sin födelsedag. Hon blev så glad. Där är så fint i Hyllsjön. Vi brukar stanna till där och äta frukost när vi kör till Ullared. Alltid lika uppskattat av oss alla.

Nu ska jag ta kväll faktiskt. Vi har planerat in en film ikväll jag hoppas att jag orkar vara vaken bara.

Önskar er alla en fin kväll. Kram på er!

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: