web analytics
Gå till innehåll

Gamla och nya antaganden

Vi går mot slutet av april och vårvädret håller sig borta. Det finns dagar då man har känt värmen men blåsten och kylan tar över. Nu längtar jag efter sol! Vi är även nära helgen och jag hoppas verkligen på lite värme!

Veckan har flyttat på. Många tankar som snurrar. Måndagens terapi fick mina ögon att öppnas lite mer. Det blev en tomhelskänsla som smög sig fram. Jag insåg helt plötsligt något som egentligen hela tiden var rätt så logiskt. Nu växlar jag mellan det gamla antagandet om mig själv och det nya. Nu är det uppehåll nästa måndag då det är röd dag. Jag behöver den pausen.

Jag tänker tillbaka till innan jag fick börja på denna terapin för snart 3 år sedan. Det har kommit fram saker som jag inte ens trodde att jag tänkt på. Känslor som jag trodde var begravda, eller som jag inte trodde fanns har kommit fram. Vi har pratat kring det. Ibland när vi har pratat och jag har svarat på hennes frågor så tänker jag ibland: Men herregud! Fattar hon inte? Nej...Ibland förstår jag henne. Det som jag först tycker är logiskt visar sig att mitt tänk kanske inte var så logiskt i alla fall. Det får mig att tänka.

Jag har kommit långt tycker jag. Tänk att jag vågade öppna upp mig för en främmande människa?! Det trodde jag aldrig. Visst...jsg hade en samtalskontakt i 25 år tidigare och hon hjälpte mig otroligt mycket. Men med henne pratade jag mestadels om det som var nu. Här i denna terapin pratar vi om det som var då och hur jag kan leva med det nu. Flummigt förklarande kanske men det är så det är.

Så...vad händer idag då? Ska ni göra något speciellt? Själv ska jag fortsätta att plocka i ordning lite och ta hand om mina hundar. Jag hoppas att ni har det bra. Önskar er en fin dag ❤️

Publicerat den Kategorier PTSD

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: