web analytics
Gå till innehåll

Gammal och gråhårig

Idag var jag och Fredrik på bio i Kalmar. VI såg The girl whith the dragon tattoo. Den var faktiskt rätt så bra. Men jag blev ibland lite irriterad på att en amerikanare satt och läste ur en svensk tidning. Visst skulle han kunna göra det men saken är ju den att han pratade inte engelska utan han var amerikanare rakt igenom. Men det var ju så att inga namn och platser fick ändras. (jag tar för givet att alla vet att denna är den amerikanska versionen av den svenska Flickan som lekte med elden)

I morgon är det en speciell dag. Jag blir gammal och gråhårig då. Nja...inte riktigt. Gråhårig har jag varit länge nu  men inte gammal 😉

Jag ska natta min kudde nu. Önskar er alla en fortsatt fin kväll.

Intressant?

4 reaktioner på ”Gammal och gråhårig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: