web analytics
Gå till innehåll

Gårdagen i bilder

Allt som man gör här i livet ger konsekvenser. Bra eller dåliga. Konsekvenser behöver inte komma omedelbart utan det kan ta tid innan det visar sig. Därför är det oerhört viktigt att man gör så bra som möjligt redan från början. 

Några valda meningar som betyder en hel del faktiskt. Iaf i vissa sammanhang. Vilka det är beror på vem som tar dom i sin mun.

Igår var jag och familjen bortbjudna till Fredriks brorsbarn med familjer och det var så trevligt. Vi åt wokad mat och sällskapet var mycket trevligt. Jag har sett brorsbarnen (som idag är vuxna) enstaka gånger. Barnen hade mycket roligt och vi stannade där i flera timmar. De satte fram godis och marshmallows som vi grillade. Ja barnen provade att grilla det vanliga godiset med 🙂

Innan kvällen gick mot sitt slut helt så tog barnen och några av de andra vuxna ett kvällsdopp i havet. Jag hade inte tid för jag höll min kaffekopp 😉

Ikväll är det sista kvällen som allsången är i Borgholm. Håller vädret i sig så ska vi ner och kika på det hade vi tänkt. Önskar er alla en fin kväll.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”Gårdagen i bilder

  1. Jessica H

    Fina bilder:-) Måste vara fullt ös när man har 7 barn. Har själv 2 (tvillingar 4 år) och tycker att det kan vara väldigt svårt att räcka till iblan:-P Kika gärna in och lämna ett avtryck.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: