web analytics
Gå till innehåll

Gastric Bypass och viktminskning

Det är inte klokt vad tiden går fort. Det är 9 månader sedan jag blev Gastric Bypass opererad. Jag mår faktiskt jättebra. jag har gått ner 22 kg och jag har minskat 20 cm runt midjan. Det är otroligt skönt att kunna röra på sig. Det kunde jag väl innan med men inte lika mycket som nu. Konditionen har blivit bättre och mina leder mår lite bättre.

Jag var rädd för att det skulle bli en massa komplikationer men än så länge har jag klarat mig. Det som man måste tänka på är att man måste tugga maten noga och att äta långsamt. I början hade jag problem och glömde bort mig men nu gör jag det automatiskt. Jag kan äta det mesta som jag åt innan men i mindre skala. Det är otroligt skönt att faktiskt känna sig mätt.

Jag vet inte om jag har nått den vikt jag ska ha men jag trivs med den kropp jag har nu så jag är fullt nöjd. Det är inte antalet kilon för mig som gäller utan helheten med mitt mående.  Jag har fortfarande ont i leder och muskler men det fick jag reda på varför i december. Det är på grund av fibromyalgi och inte för övervikten. Sen har det blivit bättre på grund av viktminskningen. Man måste se allt det positiva.

Jag är jätteglad över att ha fått denna operationen och ska verkligen vårda min kropp ömt.

gastric bypass

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: