web analytics
Gå till innehåll

Gekås och fika i naturen

Då har vi sprungit maraton på Gekås i Ullared.  Barnen fick pengar så de själva kunde köpa vad dom ville. På så sätt slipper man en massa tjat 😉

Det blev lite kläder till oss alla. En fin lykta med LEDLAMPA dom jag ska sätta på pappas grav. De små köpte leksaker, Benjamin en sparkcykel, flickorna köpte smink o Robin köpte fisksaker. 

Det blev några steg o flera kalorier dom försvann i affären 🙂  Lilla Nellie var så duktig.  Hennes första köp i Ullared 🙂 Jag köpte en fin byxa med kjol på. Så söt 🙂

Nu är vi på väg hem. Det ska bli skönt o komma hem igen. Sally blir nog glad. Erica har varit så snäll o haft henne. Stor kram till dig tjejen <3 Jag o Fredrik har bröllopsdagidag. Stéphanie och Beatrice köpte små presenter i trädet fin text på 🙂 Tack så mycket <3 Sen fick jag en rosa nagelklippare med. Jag gör alltidav med mina. Denna borde jag se i väskan när jag behöver den 🙂 Vi stannade till vid Ätran och fikade. Mysig o vacker natur. Vädret var perfekt. Soligt o fint. Vi har haft en toppenhelg. Hoppas ni med har haft det <3 image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: