web analytics
Gå till innehåll

Genom betraktarens öga

Vi har varit ute i kväll jag o Fredrik. Svärmor var hemma hos oss o hade barnen. Det var bowling, god mat och dans. Vi bowlade inte men vi tittade på när andra gjorde det. Roligt bara det faktiskt. Sen var det dags för den goda buffén. Efter maten blev det dans till orkestern The Movers. De spelade 60-tals musik. Jag bara älskar den musikstilen.

Jag o Fredrik var uppe några danser men vi satt o njöt annars för fullt. Det är roligt att vara betraktarens öga ibland. Man ser folk i vanliga fall o får ett s.k första intryck av dom. Sen när man träffar på dom ute så är de precis tvärtom.

Ju fler tomma glas som befann sig på bordet ju fler människor var uppe på dansgolvet. Många var lite övre medelåldern. När man såg några av dom så mindes man tillbaka till sin egen ungdom. Då man var runt 18-19 år. De som idag är runt 45+ var som jag var när jag var 18-19.

Är det jag som blivit gammal eller är det jag som gått vidare medan andra har stannat kvar?

Vi hade iaf roligt o det är huvudsaken. Det var roligt att se alla som dansade o roade sig själv.

Nu ska jag lägga mig. Det kommer en morgondag o förmodligen så kommer barnen att vakna tidigt. Brukar alltid vara så när man har kommit till sängs sent.

God natt o sov gott!

Vill du rösta på min blogg? Tryck på knappen undertill.

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: